Naslovna-RPK Zrenjanin
Žetva strnih žita

Prema podacima opštinskih službi za praćenje poljoprivrednih radova, završena je žetva strnih žita i uljane repice roda 2013. – 2014. godine, na području regiona Srednjeg Banata.

Opširnije...
 
Zrenjaninski privrednici na sajmu „BANAT-AGRALIM“ u Temišvaru

Regionalna privredna komora Zrenjanin organizovala je nastup zrenjaninskih privrednika na poljoprivrednom sajmu „BANAT-AGROLIM“ u Temišvaru koji je održan u terminu 30.5-1.6.2014.godine pod pokroviteljstvom Privredne komore Temišvar, Poljoprivrednog i Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Temišvaru. Na sajmu su vrlo zapažen nastup imali:DOO „Tehnikom Zrenjanin, RG „Ečka“, ZZ „Vojvodina“ Novo Miloševo, „EuroAgri“ DOO Zrenjanin i DOO „Mama’s food“ Zrenjanin.

Opširnije...
 
Poplave u Srbiji - pomoć preko Crvenog krsta / Floods in Serbia - Red Cross help details

Detalji oko Crvenog Krsta za pomoć iz zemlje i inostranstva / Detalis about the Red Cross for the donators from inside and outside Serbia:
http://www.redcross.org.rs/arhiva__2441

 
Uloga, prava i obaveze pošiljaoca, prevoznika i primaoca opasnog tereta, kao učesnika u transportnom procesu, u svetlu Zakona o transportu opasnog tereta

U organizaciji Uprave za transport opasnog tereta, Ministarstva saobraćaja Republike Srbije i Regionalne privredne komore Zrenjanin u prostorijama Komore 09. aprila 2014. godine održano je savetovanje  na temu: "Uloga, prava i obaveze pošiljaoca, prevoznika i primaoca opasnog tereta, kao učesnika u transportnom procesu, u svetlu Zakona o transportu opasnog tereta"

Opširnije...
 
Preduzetnici proslavili Sveta tri jerarha

Zajednica preduzetnika Privredne komore Srbije obeležila je svoju slavu Sveta tri jerarha. Domaćin ovogodišnje proslave preduzetničke slave Sveta tri jerarha u Privrednoj komori Srbije bio je Dragoljub Repac, potpredsednik Izvršnog odbora Zajednice preduzetnika PKS. Svim preduzetnicima u Srbiji domaćin je poželeo sreću i zdravlje, ali ih je i pozvao da se aktivnije uključe u rad Zajednice preduzetnika, gde preko opštih udruženja mogu da iznesu svoje konkretne probleme i zajednički artikulišu predloge kako da se unapredi ambijent za privređivanje. Repac je izrazio očekivanje da će se nova vlada posvetiti razvoju privrede, kao i da će sve snage usmeriti na stvaranje poslovnog ambijenta u kome preduzetnici mogu ne samo da opstanu nego i da se razvijaju.

Opširnije...
 
«PočetakPrethodna12345678SledećaKraj»

Strana 4 od 8

LIVE 2!

kvalifikovani elektronski sertifikati Privredne komore Srbije

Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj – Banat
Opština Zrenjanin

Novi Bečej

Opština Nova Crnja

Preduzetnici