Naslovna-RPK Zrenjanin
Uloga, prava i obaveze pošiljaoca, prevoznika i primaoca opasnog tereta, kao učesnika u transportnom procesu, u svetlu Zakona o transportu opasnog tereta

U organizaciji Uprave za transport opasnog tereta, Ministarstva saobraćaja Republike Srbije i Regionalne privredne komore Zrenjanin u prostorijama Komore 09. aprila 2014. godine održano je savetovanje  na temu: "Uloga, prava i obaveze pošiljaoca, prevoznika i primaoca opasnog tereta, kao učesnika u transportnom procesu, u svetlu Zakona o transportu opasnog tereta"

Opširnije...
 
Preduzetnici proslavili Sveta tri jerarha

Zajednica preduzetnika Privredne komore Srbije obeležila je svoju slavu Sveta tri jerarha. Domaćin ovogodišnje proslave preduzetničke slave Sveta tri jerarha u Privrednoj komori Srbije bio je Dragoljub Repac, potpredsednik Izvršnog odbora Zajednice preduzetnika PKS. Svim preduzetnicima u Srbiji domaćin je poželeo sreću i zdravlje, ali ih je i pozvao da se aktivnije uključe u rad Zajednice preduzetnika, gde preko opštih udruženja mogu da iznesu svoje konkretne probleme i zajednički artikulišu predloge kako da se unapredi ambijent za privređivanje. Repac je izrazio očekivanje da će se nova vlada posvetiti razvoju privrede, kao i da će sve snage usmeriti na stvaranje poslovnog ambijenta u kome preduzetnici mogu ne samo da opstanu nego i da se razvijaju.

Opširnije...
 
KONFERENCIJA POVODOM REVITALIZACIJE REKE BEGEJ I RAZVOJA TURISTIČKIH POTENCUJALA KROZ PROJEKTE SA RUMUNIJOM

 

U organizaciji Regionalne privredne komore Zrenjanin dana 25.3.2014.godine u sali hotela Vojvodina u Zrenjaninu održana je konferencija povodom implementacije IPA projekta prekogranične saradnje sa susednom Rumunijom pod nazivom „Zajednički razvoj studije o kapitalizaciji turističkih potencijala Rumunsko-Srpskog kanala Begeja i promocija prekograničnih stranih investicija“. Nosilac projekta je Agencija za društveno ekonomski razvoj Temišvar-ADETIM, a partneri na projektu su: Regionalni centar za društveno ekonomski razvoj Banat i Regionalna privredna komora Zrenjanin.

 

Opširnije...
 
Elektronski sertifikati Privredne komore Srbije

- Informacije, instalacije kartice, sertifikata, upustva, drajveri, podrška: http://www.pks.rs/ca

- Online prijava na linku: http://www.pks.rs/SertifikatPKS/CATelo.aspx?ID=23

- Uputstvo za online prijavu: http://www.rpkomora-zr.co.rs/download/UputstvoSertifikat.pdf

Opširnije...
 
ZAPOSLENOST U SREDNJEBANATSKOM REGIONU ZA PERIOD 2004-2013.

OPŠIRNIJE...

 
«PočetakPrethodna1234567SledećaKraj»

Strana 4 od 7

LIVE 2!

kvalifikovani elektronski sertifikati Privredne komore Srbije

Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj – Banat
Opština Zrenjanin

Novi Bečej

Opština Nova Crnja

Preduzetnici