Naslovna-RPK Zrenjanin
Analiza kretanja zarada po zaposlenom April 2014

OPŠIRNIJE...

 
APEL ZA POMOĆ POPLAVLJENIM PODRUČJIMA

Povodom nezapamćenih elementarnih nepogoda koje su pogodile Republiku Srbiju, a u koordinaciji sa PKS i PKV Regionalna privredna komora Zrenjanin formira KRIZNI TIM sa zadatkom da koordinira aktivnosti vezane za prikupljanje humanitarne pomoći i donacije.

Krizni tim RPK Zrenjanin će biti u stalnom kontaktu sa Kriznim štabovima PKS I PKV kao i sa kriznim štabovima grada Zrenjanina i opština u regionu, kao i sa srednjebanatskim okrugom.

Krizni tim će koordinirati svoje aktivnosti sa članovima Komore privrednim subjektima i preduzetnicima oko organizovanja pomoći ugroženim područjima, a naročito kod saniranja nastalih šteta (nabavka goriva, obezbedjenje semana kultura koje će se presejavati, pomoć u gradjevinskom materijalu i dr.)

Aktivnosti Komore u narednom periodu biće usmerene na identifikaciji potreba privrednih subjekata na ugroženim područjima za pokretanje proizvodnje, utvrdjivanje stanja ihfrastrukture i procenu šteta u cilju sanacije poplavom ugrženih područja.

U prilogu je APEL ZA POMOĆ .

Opširnije...
 
Poplave u Srbiji - pomoć preko Crvenog krsta / Floods in Serbia - Red Cross help details

Detalji oko Crvenog Krsta za pomoć iz zemlje i inostranstva / Detalis about the Red Cross for the donators from inside and outside Serbia:
http://www.redcross.org.rs/arhiva__2441

 
Fair INOCOOP 2014

The fair of inovation, cooperation and entrepreneurship „INOCOOP 2014“ will be held this year in Zrenjanin again (28.8 – 30.8.2014.) Led by positive experience in organising this fair for several years and general interest in it we are heading to establish this manifestation a tradicional and recognizable fair performance so therefore we have decided to organize the fifteen „INOCOOP“ fair.


Fair programme, Scheme of stands and participants, Graphic Schema of the stands, Accomodation, Guide how to find Medison Hall from: Belgrade, Novi Sad, Kikinda, Timisoara


Opširnije...
 
Uloga, prava i obaveze pošiljaoca, prevoznika i primaoca opasnog tereta, kao učesnika u transportnom procesu, u svetlu Zakona o transportu opasnog tereta

U organizaciji Uprave za transport opasnog tereta, Ministarstva saobraćaja Republike Srbije i Regionalne privredne komore Zrenjanin u prostorijama Komore 09. aprila 2014. godine održano je savetovanje  na temu: "Uloga, prava i obaveze pošiljaoca, prevoznika i primaoca opasnog tereta, kao učesnika u transportnom procesu, u svetlu Zakona o transportu opasnog tereta"

Opširnije...
 
«PočetakPrethodna12345678SledećaKraj»

Strana 4 od 8

LIVE 2!

kvalifikovani elektronski sertifikati Privredne komore Srbije

Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj – Banat
Opština Zrenjanin

Novi Bečej

Opština Nova Crnja

Preduzetnici